Robert Devries, ex-voorzitter Polly Gerards en Die Raedschelders samen met enkele jeugdspelers van TC Maaseik.
Volledig scherm
Robert Devries, ex-voorzitter Polly Gerards en Die Raedschelders samen met enkele jeugdspelers van TC Maaseik. © Demey

TC Maaseik bestaat vijftig jaar: “Alle evenementen en activiteiten krijgen een gouden randje”

TennisTC Maaseik blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit en dat wordt in de club van voorzitter Die Raedschelders duchtig gevierd. Tal van activiteiten krijgen dit seizoen een gouden extra. Wat de opleiding betreft, kunnen de jongeren terecht binnen de Limburgse Tennisacademie. Oprichter Robert Devries draagt voor LTA nog steeds flink zijn steentje bij.

 1. Alexander Doom na tweede opeenvolgende nationale titel : “Kampioenschap met identiek verloop als vorig jaar”
  Atletiek

  Alexander Doom na tweede opeenvol­gen­de nationale titel : “Kampioen­schap met identiek verloop als vorig jaar”

  Op de 400m bij de mannen lijkt de wissel van de macht definitief te zijn ingetreden. Alexander Doom (25) kroonde zich zaterdag immers voor het tweede jaar op rij overtuigend tot Belgisch kampioen. De Roeselarenaar klokte met 45.36 zijn tweede chrono ooit en doet bovendien een gouden zaak met het oog op een individuele WK-selectie. “Een mooie bevestiging van mijn titel van vorig jaar”, klinkt het.
 2. BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvijver voor nieuw talent in onze sport”
  motorsport

  BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvij­ver voor nieuw talent in onze sport”

  Op Circuit Zolder vond vandaag de tweede manche van de Zolder Sprint Series 2022 plaats. Op het programma stonden opnieuw vier sprintwedstrijden, twee voor de Cup en twee voor de Supercup, allemaal als onderdeel van het Vlaams kampioenschap motoren snelheid. Het warme weer had zeker zijn aandeel in het verloop van de competitie, waar Fedrik Matthys (BMW) in de Cup en Yan Ancia (BMW) in de Supercup de grote winnaars werden.