Met vlnr Lucas Soetemans tegen Robbe Witpas en Jeroen Vanavermaete tegen Tim Buvé stonden er al twee matchen bij de heren 6 op het menu.
Volledig scherm
Met vlnr Lucas Soetemans tegen Robbe Witpas en Jeroen Vanavermaete tegen Tim Buvé stonden er al twee matchen bij de heren 6 op het menu. © Stijn Deleus

TC Iris Kessel-Lo trapt Tennis Tour op gang in het enkelspel: “Op twee weken tijd helemaal volzet”

tennisOorspronkelijk zou het toernooi van TC Iris Kessel-Lo ook dit jaar niet kunnen plaatsvinden omdat de versoepelingen pas gisteren ingegaan zijn. Maar met de goedkeuring van het Vlaams-Brabantse tennisgewest kon alles gelukkig een weekje opgeschoven worden, waardoor het meteen het eerste enkeltoernooi van het zomerseizoen is.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
  2. Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

    Merksem­naar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mis­lukt”

    Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.