Hannelore Daniëls en Mats Peeters van TC De Krekel Peer speelden in Luik de finale op het BK jeugd
Volledig scherm
Hannelore Daniëls en Mats Peeters van TC De Krekel Peer speelden in Luik de finale op het BK jeugd © RV / De Krekel Peer

TC De Krekel Peer met twee finalisten op BK jeugd: “De verdienste van de hele club”

TennisTwee beloften van TC De Krekel Peer bereikten op het BK jeugd in het Luikse Tennissimo de finale. Voor de club van hoofdtrainer Wouter Peeters is dat een geweldig resultaat. Hannelore Daniëls greep de Belgische kroon bij de meisjes 10, Mats Peeters verloor de finale bij de jongens 9. Naast Daniëls mogen ook Farah Janssen (TC Diest, meisjes 11) en Mijs Olaerts (Tennisdel Genk, meisjes 9) zich Belgisch kampioen noemen.

 1. Sottegem neemt revanche na forfaitnederlaag en pakt scalp van titelfavoriet: “Geen betere manier om antwoord te geven”
  voetbal eerste provinciale

  Sottegem neemt revanche na forfaitne­der­laag en pakt scalp van titelfavo­riet: “Geen betere manier om antwoord te geven”

  Na de winst in de openingsmatch tegen periodekampioen Borsbeke pakte promovendus Sottegem afgelopen weekend ook de scalp van titelfavoriet Munkzwalm voor eigen volk. De meer dan 400 aanwezigen zagen een aantrekkelijke derby waarbij de thuisploeg alles uit de kast moest halen om met het kleinste verschil te winnen. Sottegem blijft zo boven de verwachtingen presteren en prijkt ondertussen op een mooie vierde plaats. Volgende week wacht de topper tegen leider Sint-Denijs.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.