Tars Notteboom (KVV Zelzate) in duel met Anton Vanborm (Sparta Petegem).
Volledig scherm
Tars Notteboom (KVV Zelzate) in duel met Anton Vanborm (Sparta Petegem). © Robby Verdickt

Tars Notteboom (KVV Zelzate): “Tandje bijsteken voor de coach”

voetbal tweede nationale ASparta Petegem bleek een maatje te groot voor KVV Zelzate. Na de 3-1-nederlaag tegen David Joye en co moet de fusieclub tegen Olsa Brakel de puntjes op de i proberen zetten. Tars Notteboom weet dat zijn ploeg een beter niveau zal moeten halen dan vorige week.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Coach Roy Brocken (Braxgata) tevreden na winst in vrouwentopper: “Gemakkelijker hockeyen voor onze aanvallers”
  Hockey

  Coach Roy Brocken (Braxgata) tevreden na winst in vrouwentop­per: “Gemakke­lij­ker hockeyen voor onze aanvallers”

  In Boom stond de Antwerpse topper tussen Braxgata en Dragons op de affiche. Thuisploeg Braxgata haalde het met 4-2 en Louise Versavel was met drie doelpunten alweer ‘on fire’. Voor Dragons betekende dit na acht speeldagen de eerste nederlaag van het seizoen. De concurrentie zal zich in ieder geval moeten overtreffen om beide teams uit de play-offs te houden.