Tara Gins loopt stage in Brugge-De Panne.
Volledig scherm
Tara Gins loopt stage in Brugge-De Panne. © Photo News

Tara Gins wordt koersdirecteur van nieuwe GP Oetingen: “We blijven het wielrennen promoten”

Corona hoeft niet altijd een rem te zijn om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Gooik Sportief wil volgend jaar een 1.2-koers voor vrouwen organiseren in en rond Oetingen. Achter de schermen is men al ver gevorderd met de voorbereiding. Opmerkelijk gegeven: met Tara Gins krijgt men een vrouwelijke koersdirecteur.

 1. Dylan Derdaele en Marc Goossens sluiten seizoen met ambitie af

  Dylan Derdaele en Marc Goossens sluiten seizoen met ambitie af

  Dylan Derdaele en Marc Goossens starten vanaf vandaag, donderdag, op het Spaanse Valencia voor het sluitstuk van de NASCAR Whelen Euro Series. Op het Circuit Ricardo Tormo staan maar liefst acht wedstrijden op het programma, waaronder de finales waarin er dubbele punten te verdienen zijn. De twee rijders van het Lommelse Belgium Racing zijn erop gebrand om een seizoen met veel pech af te sluiten met minstens één nieuwe ereplaats aan boord van de #98 Derdaele+ Ford Mustang.
 2. Kurt Van De Paar is bijna een maand trainer van KVK Beringen, maar hij kon nog geen training leiden: “Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer”

  Kurt Van De Paar is bijna een maand trainer van KVK Beringen, maar hij kon nog geen training leiden: “Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer”

  Kurt Van De Paar volgde begin november Nordine Barka op als trainer van KVK Beringen. De derdenationaler haalde met Van De Paar een ervaren coach en een geboren Beringenaar in huis. “Ik speelde nooit voor Beringen, wel voor Paal, maar ik ben inderdaad een jongen uit de buurt”, reageert hij. “Ik hoop dat we na Nieuwjaar snel weer aan de slag kunnen. Wanneer? Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer. Ja, die kans bestaat ook.”
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"