Taofeek Ismaheel in actie tijdens zijn debuut tegen Beerschot.
Volledig scherm
Taofeek Ismaheel in actie tijdens zijn debuut tegen Beerschot. © SK Beveren / RV

Taofeek Ismaheel moet voor diepgang zorgen bij Beveren: “Hou meer van goals dan assists, net als de meeste spelers”

voetbal challenger pro leagueTaofeek Ismaheel (22) is de man die bij SK Beveren voor diepgang moet zorgen. In een team waar de meeste spelers vooral in de bal komen, kan hij met zijn snelheid voor een extra wapen zorgen. Tegen Beerschot mocht hij al een kwartier zijn kunnen tonen, stilaan voelt hij zich klaar voor het echte werk.

0 reacties

 1. Pieter Heemeryck debuteert met ambitie op WK Ironman in Hawaï: “Dit is mijn generale repetitie”
  triatlon

  Pieter Heemeryck debuteert met ambitie op WK Ironman in Hawaï: “Dit is mijn generale repetitie”

  Dat het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï een editie zal worden die de geschiedenisboeken zal ingaan, is al langer duidelijk. Zeker nu er voor het eerst een WK Ironman plaatsvindt over twee dagen. De Belgische triatleten die gekwalificeerd zijn voor de meest prestigieuze triatlon ter wereld breken ook alle records. Op zaterdag 8 oktober hebben we naast profs Pieter Heemeryck en Kenneth Vandendriessche ook nog 102 age group triatleten aan de start.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.