Tanguy Segers is niet verrast na de recente zes op zes. “Er was veel geloof dat we in dat tweeluik iets konden bereiken”
Volledig scherm
Tanguy Segers is niet verrast na de recente zes op zes. “Er was veel geloof dat we in dat tweeluik iets konden bereiken” © Geert De Rycke

Tanguy Segers (Wetteren) wil lijn doortrekken tegen Petegem: “Aangenamer om een topploeg te treffen na zes op zes”

Na twee opeenvolgende overwinningen krijgt RFC Wetteren het bezoek van Sparta Petegem. Tanguy Segers blikt nuchter en tegelijk ambitieus vooruit.

  1. Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfinale in het sportpaleis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfina­le in het sportpa­leis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”

    Meestal zijn de halve finales van de Belgische beker mooier en spannender dan de finale in het Antwerpse Sportpaleis zelf. In aanloop naar de eindfase is de wil om de bekerfinale te halen zo groot, dat het steeds spektakel oplevert. Daartegenover staan in het Sportpaleis de zenuwen van de vrouwen meestal te gespannen om echt mooi volleybal te brengen. Zondagavond was het in de Arena van Deurne eventjes anders.