Kenny Engels, T2 bij SK Deinze, tijdens een opwarming voor een competitiewedstrijd. Op training werkt hij ook aan de stilstaande fasen.
Volledig scherm
Kenny Engels, T2 bij SK Deinze, tijdens een opwarming voor een competitiewedstrijd. Op training werkt hij ook aan de stilstaande fasen. © Robby Verdickt

T2 Kenny Engels ontfermt zich bij SK Deinze over standaardsituaties: “Nu Vargas speelt extra kwaliteit voor stilstaande fases”

VOETBAL 1BStilstaande fasen zijn in het voetbal steeds belangrijker. In de Champions League spruit één doelpunt op drie voort uit een standaardsituatie. Bij SK Deinze, nieuwkomer in 1B, tekent hulptrainer Kenny Engels de patronen voor hoekschoppen en vrije trappen uit.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen" Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"

 2. Hein Vanhaezebrouck na amper 10 op 21 met AA Gent: “Neen, ik heb de opdracht niet onderschat”
  Play

  Hein Vanhaeze­brou­ck na amper 10 op 21 met AA Gent: “Neen, ik heb de opdracht niet onderschat”