De sfeer bij Belisia zit er goed in. De groep maakt zich vol vertrouwen op voor de topper op Cappellen.
Volledig scherm
De sfeer bij Belisia zit er goed in. De groep maakt zich vol vertrouwen op voor de topper op Cappellen. © Bart Borgerhoff

T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden en deze al zeker niet”

voetbal tweede nationale BHet gelijkspel op de openingsspeeldag tegen Hasselt, zorgde bij Belisia aanvankelijk voor wat vertwijfeling. Ten onrechte zo blijkt, want met drie opeenvolgende zeges tekenden beide teams voor eenzelfde parcours. Een reeks die Hasselt en Bilzen samen aan de leiding heeft gebracht. Het is in de hoedanigheid van koploper dat Belisia de bus opstapt voor de topper op Cappellen.

  1. Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentaliteit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”
    Volleybal Champions League

    Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentali­teit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”

    Knack Roeselare heeft tijdens de Europese wedstrijd tegen Cucine Lube Civitanova op een wilskrachtige manier hun beste niveau laten zien in de flink gevulde Tomabelhal. De eerste CL-match tegen het Franse Tours zat nog in het geheugen. “Een verlieswedstrijd maakt een sporter soms beter”, grijnst coach Vanmedagael na de confrontatie tegen de buitenlandse sterspelers van Civitanova. “De vechtlust was sterk aanwezig. Het publiek stond enthousiast achter ons. Dit zijn hoogtepunten - referentiemomenten - waaraan we ons kunnen optrekken.”