Dennis Schmitt nam de rol van Hollerbach even over tegen Anderlecht.
Volledig scherm
Dennis Schmitt nam de rol van Hollerbach even over tegen Anderlecht. © Photo News

T2 Dennis Schmitt verving geschorste Hollerbach op de bank bij STVV: “Liever gewonnen, maar spelers gaven alles”

Voetbal 1AGeen Bernd Hollerbach op de bank bij STVV. De coach van de Kanaries moest na vijf gele kaarten geschorst toekijken tegen Anderlecht. Zijn assistent Dennis Schmitt (28) nam de honneurs waar en sleepte met zijn team in de slotfase nog een punt uit de brand. Toch zinderden vooral de discutabele strafschopfases ook bij hem na.

 1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

  Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.