Wouter Hias (links in het rood) geeft zijn manschappen nog een aantal instructies, maar het mocht niet baten tegen Perwez.
Volledig scherm
Wouter Hias (links in het rood) geeft zijn manschappen nog een aantal instructies, maar het mocht niet baten tegen Perwez. © Gaston Peeters

T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

voetbal eerste nationaleDe eerste wedstrijd met inzet in de Beker van België is uitgedraaid op een teleurstelling van formaat voor KVK Tienen. Niemand die er echt mee rekening hield dat een eersteprovincialer als Perwez aan het langste eind zou trekken, al was het dan met het kleinste verschil (0-1). Gelukkig begint woensdag al de competitie, met de beloften van Charleroi als eerste tegenstander.

  1. Tom Goovaerts gaat met Sporting Kampenhout resoluut voor volle buit bij buur Olympia Wijgmaal: “Zege zou vertrouwen een boost geven”
    voetbal derde nationale B

    Tom Goovaerts gaat met Sporting Kampenhout resoluut voor volle buit bij buur Olympia Wijgmaal: “Zege zou vertrouwen een boost geven”

    Vorig seizoen was er nog twee reeksen verschil tussen Sporting Kampenhout en Olympia Wijgmaal, maar in het voetbal kan het soms snel gaan. Terwijl Wijgmaal degradeerde uit tweede triomfeerde geel-blauw op het hoogste provinciale niveau. Daardoor staan ze dit weekend eindelijk nog eens tegenover elkaar, met een eerste driepunter als belangrijkste inzet.