Takahisa Shiraishi, de nieuwe hoofdtrainer van SK Deinze, gaat in de thuismatch tegen jong RC Genk proberen verrassen.
Volledig scherm
Takahisa Shiraishi, de nieuwe hoofdtrainer van SK Deinze, gaat in de thuismatch tegen jong RC Genk proberen verrassen. © Belga

T1 Takahisa Shiraishi en SK Deinze voor eerste thuismatch: “Korte week, we kunnen niet veel doen”

voetbal challenger pro leagueVrijdagavond krijgt SK Deinze het bezoek van de beloften van Racing Genk. De Limburgse jongeren blikten op de eerste speeldag Lierse Kempenzonen met 4-1 in. Deinze-trainer Takahisa vindt het jonge Genk volwassener dan de beloften van Anderlecht waar de oranjehemden op 0-0 bleven steken.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.