Nog voor het seizoen goed en wel begonnen is, moet tweedeprovincialer Eendracht Houtem al op zoek naar een nieuwe coach. Coach Hanno Poep ging immers in op de aanbieding van eerstenationaler Knokke om er beloftencoach te worden.
Volledig scherm
Nog voor het seizoen goed en wel begonnen is, moet tweedeprovincialer Eendracht Houtem al op zoek naar een nieuwe coach. Coach Hanno Poep ging immers in op de aanbieding van eerstenationaler Knokke om er beloftencoach te worden. © Geert De Rycke

T1 Hanno Poep stapt op bij Houtem om beloftencoach bij Knokke te worden: “Deze kans kon ik niet laten liggen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BKoude douche voor de spelersgroep van tweedeprovincialer Eendracht Houtem voor aanvang van de zaterdagtraining. Coach Hanno Poep kondigde tijdens een ontbijt immers aan dat hij per direct opstapt bij de club waar hij al vijf jaar aan de slag is. Poep kreeg heel recent een aanbieding van eerstenationaler FC Knokke om er beloftencoach te worden. Een kans die de ervaren Houtemse coach niet kon laten liggen en dus nam hij zaterdag in alle vriendschap afscheid van zijn spelersgroep. Houtem moet nu op zoek naar zowel een T1 als een T2.

 1. Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertreffen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschatting”
  voetbal tweede nationale A

  Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertref­fen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschat­ting”

  Voor het eerst sinds meer dan tien maanden staat er in het Ronsische Orphale Cruckestadion eindelijk nog eens een wedstrijd van belang op het programma. De blauwhemden ontvangen zondag de Antwerpse eersteprovincialer Wezel Sport in de tweede ronde van de beker en die tegenstander wordt alvast geen lachertje, aangezien ze enkele voormalige profvoetballers in hun rangen lopen hebben met ex-Antwerpspits Kevin Oris als bekendste naam. Meteen een belangrijk test dus voor het totaal vernieuwde SK Ronse.
 1. Benjamin Van Linden (FC Katelijne) begon weer aan voorbereiding na vierde revalidatie in drie jaar: “Stoppen voelde niet juist aan”
  Voetbal derde provinciale

  Benjamin Van Linden (FC Katelijne) begon weer aan voorberei­ding na vierde revalida­tie in drie jaar: “Stoppen voelde niet juist aan”

  Benjamin Van Linden is weer voetballer. Sinds 2018 werd de 31-jarige verdediger liefst vier keer geopereerd aan de knie en leek hij vroegtijdig zijn schoenen aan de haak te moeten hangen. Maar de liefde voor het spelletje bleek te groot en dus begon Van Linden dit seizoen met heel veel goesting aan de voorbereiding bij derdeprovincialer FC Katelijne.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.