T1 Bart Lenders wil afscheid nemen van Sezoens Bocholt met een vijfde Belgische titel op rij.
Volledig scherm
T1 Bart Lenders wil afscheid nemen van Sezoens Bocholt met een vijfde Belgische titel op rij. © Dick Demey

T1 Bart Lenders ziet Sezoens Bocholt met 20-19 verliezen in tweede luik van titelfinale bij Visé: “Aanvallend lieten we het in de eerste helft afweten”

Handbal finale play-offsOp Hemelvaartsdag won Sezoens Achilles Bocholt het eerste luik van de titelfinale thuis met 33-30 tegen Visé. Zaterdagavond haalde HC Visé het in een heksenketel nipt met 20-19. Zo is er een belle nodig volgende week zaterdagavond, opnieuw in Visé, om te weten wie kampioen wordt in het handbal. Voor succescoach Bart Lenders is het dan sowieso zijn laatste wedstrijd als T1 bij de Damburgers.

  1. Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”
    voetbal jupiler pro league

    Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”

    Vanavond speelt Zulte Waregem zijn vierde oefenwedstrijd, om 18 uur in Ingelmunster tegen Sporting Charleroi. Een eerste echte test, na de ruime zeges (0-5 in Oudenaarde, 0-3 in Harelbeke, 0-7 in Petegem) tegen tweedenationalers. Tijdens die matchen eiste nieuwkomer Nicolas Rommens op het middenveld telkens een hoofdrol op. De 27-jarige Kempenaar lijkt helemaal klaar om eindelijk door te breken in de Jupiler Pro League. “Ik hoop een vaste stek af te dwingen en mijn sterk seizoen van bij RWDM nu een trapje hoger te kunnen bevestigen”, houdt hij het zelf nog even bescheiden.