Swiftnick Verbrugghe (r.) met RC Lauwe in de derby tegen WS Lauwe en Wouter Commeyne: “Iemand met een trainersdiploma is daarom nog geen goede coach. Het gaat volgens mij veel meer over omgaan met mensen en de manier waarop.”
Volledig scherm
Swiftnick Verbrugghe (r.) met RC Lauwe in de derby tegen WS Lauwe en Wouter Commeyne: “Iemand met een trainersdiploma is daarom nog geen goede coach. Het gaat volgens mij veel meer over omgaan met mensen en de manier waarop.” © VDB

Swiftnick Verbrugghe wordt assistent-trainer bij Racing Lauwe: “Om weer in de sfeer van het voetbal te zitten”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEx-speler Swiftnick Verbrugghe (33) wordt de nieuwe assistent-trainer bij eersteprovincialer RC Lauwe. De ex-speler van WS Lauwe, FC Izegem, SC Menen en RC Lauwe stopte op het einde van het seizoen 2018-2019 met voetballen. Blessureleed maakte een vroegtijdig einde aan zijn carrière.

 1. Veertien Limburgers aan de start van het BK wielrennen bij de mannen
  Wielrennen BK profs

  Veertien Limburgers aan de start van het BK wielrennen bij de mannen

  Alle Limburgse profs, met uitzondering van de geblesseerde Roy Jans (Alpecin Fenix) staan zondag aan de start van het BK in Waregem. Dertien om precies te zijn en daarbij komt nog Simon Daniels die voor het Canadese XSpeed United Cycling Team rijdt. Kanshebbers zijn er altijd, al zal veel afhangen van het wedstrijdverloop. Wordt er gespurt, dan is Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) niet kansloos. Misschien tekent Robbe Ghys (Sport Vlaanderen-Baloise) wel voor een herhaling van zijn prestatie in de Baloise Belgium Tour.
 2. De Yellow Tigers kunnen hun fantastische prestaties tijdens deze ‘Volley Nations League’ in schoonheid afsluiten
  volleybal

  De Yellow Tigers kunnen hun fantasti­sche prestaties tijdens deze ‘Volley Nations League’ in schoonheid afsluiten

  De Yellow Tigers beginnen de slotweek van de ‘Volley Nations League’ met een paar opdrachten die - op papier - punten kunnen opleveren. Wanneer je kan stunten tegen bijvoorbeeld Servië en China, ook al waren die toplanden niet met hun sterkste team aanwezig, dan mag je misschien wel concluderen dat volgende drie confrontaties haalbaar moeten zijn voor het immer strijdlustig Belgisch team.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!