Swiftnick Verbrugghe (r.) met RC Lauwe in de derby tegen WS Lauwe en Wouter Commeyne: “Iemand met een trainersdiploma is daarom nog geen goede coach. Het gaat volgens mij veel meer over omgaan met mensen en de manier waarop.”
Volledig scherm
Swiftnick Verbrugghe (r.) met RC Lauwe in de derby tegen WS Lauwe en Wouter Commeyne: “Iemand met een trainersdiploma is daarom nog geen goede coach. Het gaat volgens mij veel meer over omgaan met mensen en de manier waarop.” © VDB

Swiftnick Verbrugghe wordt assistent-trainer bij Racing Lauwe: “Om weer in de sfeer van het voetbal te zitten”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEx-speler Swiftnick Verbrugghe (33) wordt de nieuwe assistent-trainer bij eersteprovincialer RC Lauwe. De ex-speler van WS Lauwe, FC Izegem, SC Menen en RC Lauwe stopte op het einde van het seizoen 2018-2019 met voetballen. Blessureleed maakte een vroegtijdig einde aan zijn carrière.

  1. Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”
    Voetbal 1A

    Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”

    Glynor Plet, Hicham Faik, Robert Mühren, Jérémy Bokila... Ze zijn schaars, de Nederlanders die ooit het shirt van Zulte Waregem droegen, en een grote indruk liet geen van hen allen na. Kan Joost van Aken (27) wél beantwoorden aan de hoge verwachtingen die in hem worden gesteld? “Ik zie deze transfer in ieder geval als een enorme uitdaging”, zegt de centrale verdediger zelfverzekerd.