Sven Vandenbroeck tekende twee dagen na zijn vertrek bij Sima SC voor de Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat.
Volledig scherm
Sven Vandenbroeck tekende twee dagen na zijn vertrek bij Sima SC voor de Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat. © FAR Rabat /RV

Sven Vandenbroeck tekent bij Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat na opvallend vertrek in Tanzania: “Dit is de perfecte tussenstap”

Buitenlands voetbalTwee dagen nadat hij zijn contract bij het Tanzaniaanse Simba SC in onderling overleg stopzette, vond Sven Vandenbroeck al een nieuwe werkgever. De 41-jarige Steenokkerzeelnaar zette afgelopen weekend zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat. “De perfecte tussenstap”, klinkt het.

 1. Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”

  Met Allan Deschodt vond eersteprovincialer SV Diksmuide eerder al een nieuwe hoofdtrainer met een verleden bij de club en nu haalde het met Benny Jonckheere ook een oude bekende als nieuwe T2 terug. De Diksmuideling was in het verleden al trainer bij de Boterjongens en speelde er ook in de jeugd. Aangezien keeperstrainer Tom Vandenbussche bij de club blijft, heeft Diksmuide de technische staf voor volgend seizoen op orde.
 1. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)

 2. Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"
  Play
  Veldrijden

  Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"