Sven Dhoest en Knokke vatten met nieuwe moed de terugronde in eerste nationale aan.
Volledig scherm
Sven Dhoest en Knokke vatten met nieuwe moed de terugronde in eerste nationale aan. © VDB

Sven Dhoest en versterkt Knokke ontvangen viceleider Patro Eisden: “Start van onze eigen competitie”

VOETBAL EERSTE NATIONALERoyal Knokke Football Club hervat de competitie met een duel in eigen huis met viceleider Patro Eisden. De kustploeg haalde tijdens de winterstop wat versterkingen binnen met als doel het behoud verzekeren.

 1. Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”

  Tijdens de interlandbreak moesten de Kanaries aan de bak voor een oefenwedstrijd op en tegen FC Köln. T1 Bernd Hollerbach kon sowieso niet rekenen op enkele internationals, maar de bedoeling was ook om de jongeren speelgelegenheid te gunnen. Wel was het even schrikken deze week op training. T3 Lamine Cissé werd onmiddellijk ontslagen na een handgemeen met physical trainer Sebastian Klein. Het incident had geen verdere naweeën op de voorbereiding van de wedstrijd bij Union.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Steven Vanmedegael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”
  PREMIUM
  Volleybal CEV-cup

  Steven Vanmede­gael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”

  Roeselare heeft in Modena de derde Italiaanse ploeg in de CEV-competitie verbijsterd doen opkijken. Coach Gianni was nochtans verwittigd nadat het Knack-team reeds in de vorige Europese confrontaties Lube Civitanova en Volley Piacenza had voorbijgestoken. De miljoenenploeg van Valsa Group Modena was, verbazend genoeg drie sets lang, niet opgewassen tegen de wilskrachtige Belgische toppers. Een onverhoopte 0-3-zege in Italië stond na 80 minuten op het scorebord.