Sven De Volder (Eendracht Aalter) weet dat zijn ploeg voor een moeilijke wedstrijd staat.
Volledig scherm
Sven De Volder (Eendracht Aalter) weet dat zijn ploeg voor een moeilijke wedstrijd staat. © Robby Verdickt

Sven De Volder en Eendracht Aalter gaan tegen Denderhoutem op zoek naar eerste zege: “Aan onze gedrevenheid ligt het niet”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Eendracht Aalter bleef de voorbije weken op een 1 op 6 steken, na verlies met het kleinste verschil op Elene-Grotenberge en vorige week een 3-3-gelijkspel tegen Excelsior Mariakerke. Om niet te spreken over een gemiste start moet Aalter zaterdagavond winnen of minstens een puntje sprokkelen tegen leider Denderhoutem. Sven De Volder dramatiseert de 1 op 6 niet.

  1. Marc Dawyndt en Koksijde-Oostduinkerke zegevieren in kustderby tegen Nieuwpoort: “Mogen niet te veel uitgaan van eigen sterkte”
    voetbal vierde provinciale A

    Marc Dawyndt en Koksij­de-Oostduin­ker­ke zegevieren in kustderby tegen Nieuwpoort: “Mogen niet te veel uitgaan van eigen sterkte”

    KV Koksijde-Oostduinkerke heeft na een mindere periode – een drie op twaalf – zijn rug gerecht met een klinkende 3-0-zege tegen Nieuwpoort. Voor het eerst dit seizoen hield de ploeg van Marc Dawyndt de nul. KVKO komt met deze driepunter tot op een punt van Nieuwpoort en de gedeelde vierde plaats in het klassement van vierde provinciale A.