Trainer Sven Charita mag zijn jongens meteen op scherp zetten, want op speeldag 1 staat er meteen een derby op het programma.
Volledig scherm
Trainer Sven Charita mag zijn jongens meteen op scherp zetten, want op speeldag 1 staat er meteen een derby op het programma. © Geert De Rycke

Sven Charita en Jong Lede openen competitie met derby tegen Erpe-Mere: “Meteen met het mes tussen de tanden”

VOETBAL DERDE NATIONALE ADerdenationaler Jong Lede ontvangt dit weekend de buren van Erpe-Mere United. Trainer Sven Charita bereidt een warme ontvangst voor. “We gaan ons niet aanpassen, maar van de eigen sterkte uitgaan”, zegt hij. De laatste voorbereidingswedstrijd werd dan wel zwaar verloren tegen Merelbeke, toch mag het echte werk voor de coach beginnen.

  1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
    Gouden 11
    1

    Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

    Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.