Ken Spies zag dat Svelta Melsele tekort kwam tegen Erpe-Mere: “Dat komt heel hard aan.”
Volledig scherm
Ken Spies zag dat Svelta Melsele tekort kwam tegen Erpe-Mere: “Dat komt heel hard aan.” © Geert De Rycke

Svelta Melsele lijdt nieuwe nederlaag en pakt één op twaalf: “Individueel staan we op een eiland”

voetbal derde nationale ASvelta Melsele zakt dieper weg. Het ging kansloos met 0-3 onderuit tegen Erpe-Mere en staat na vier wedstrijden onderin met slechts één schamel puntje. Ken Spies schudde stevig aan de boom na afloop: “Te weinig in balverlies, te pover in balbezit. Simpelweg onvoldoende.”

 1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”
  voetbal Beker van België

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”

  Na het teleurstellend resultaat op Moeskroen (1-1) vorige vrijdag, waardoor RWDM ter plaatse blijft trappelen in de rangschikking van 1B, heeft de ploeg van trainer Vincent Euvrard sinds zaterdag volop de focus op de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem. “We nemen de beker ernstig en gaan er alles aan doen om een ronde verder te gaan”, verklaart de Molenbeekse coach.
 2. Witgoor verliest van een sterker Pelt en mist daardoor de sprong naar de subtop
  voetbal derde nationale B

  Witgoor verliest van een sterker Pelt en mist daardoor de sprong naar de subtop

  Het is een zeldzaamheid, maar Witgoor verloor zaterdagavond in derde nationale B zijn tweede opeenvolgende thuiswedstrijd. Na Racing Mechelen was het nu de Limburgse fusieploeg Pelt die met de drie punten en het kleinste verschil (0-1) aan de haal ging. Daardoor maken de Limburgers de sprong naar de subtop en moet Witgoor van zijn kant in het klassement enkele plaatsen opofferen.