SV Rumbeke won met 2-1 van VK Linden en promoveert naar derde nationale.
Volledig scherm
SV Rumbeke won met 2-1 van VK Linden en promoveert naar derde nationale. © VDB

SV Rumbeke wint van VK Linden en promoveert naar derde nationale

voetbal derde nationale ADe kers op de taart is er dan toch gekomen voor eersteprovincialer SV Rumbeke. De formatie van coach Geert Broeckaert wist immers de poort naar derde nationale in te beuken na een 2-1-thuiszege in de match van de allerlaatste kans tegen VK Linden. Door de promotie van SV Rumbeke komt er in West-Vlaanderen in tweede, derde en vierde provinciale ook nog een extra stijger.

 1. Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort
  autosport

  Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort

  Drie podia en een zege, dat is de oogst van NGT Racing tijdens de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zandvoort en vooral de racende Hasselaars droegen daartoe bij. Glenn van Parijs behaalde zijn eerste zege van het seizoen en blijft zo in de running voor de felbegeerde titel. Hij reed twee ijzersterke wedstrijden, na een wat minder resultaat tijdens de kwalificaties en eindigde derde op zaterdag en won de race op zondag. Stijn Lowette werd tweemaal tweede in de AM-categorie en blijft zo ook meedingen naar de titel in zijn categorie.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.