SV Oostkamp-coach Kurt Delaere mocht voor het eerst in zeven maand opnieuw zijn (bijna) voltallige spelersgroep verwelkomen op een groepstraining.
Volledig scherm
SV Oostkamp-coach Kurt Delaere mocht voor het eerst in zeven maand opnieuw zijn (bijna) voltallige spelersgroep verwelkomen op een groepstraining. © VDB

SV Oostkamp traint opnieuw in groep: “Voelde aan als thuiskomen”

VOETBAL DERDE NATIONALE ADerdenationaler SV Oostkamp hervatte op hemelvaartochtend 13 mei voor het eerst sinds midden oktober de groepstrainingen. Het deed T1 Kurt Delaere zichtbaar deugd om zijn groep opnieuw (bijna) voltallig te mogen verwelkomen.

0 reacties

 1. Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybalwereld in
  VOLLEYBAL

  Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybal­we­reld in

  Na de heerlijke prestaties van de Yellow Tigers - vijf weken lang in de zware competitie van ‘Volley Nations League’ - kunnen we niet anders dan al onze superlatieven bovenhalen. Zelfs uitdrukkingen met de hoogst overtreffende trap kunnen niet omschrijven hoe fenomenaal de nationale volleybalvrouwen in Rimini wel waren. De ene wereldtopper na de andere moest bezwijken onder de enorme inzet en de zegedrang van kapitein Ilka Van de Vyver en haar medespeelsters. Subliem, grandioos, schitterend.
 2. Mauro Van Goethem (KSC Dikkelvenne): “Ik leg me niet automatisch neer bij statuut van invallersdoelman”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Mauro Van Goethem (KSC Dikkelven­ne): “Ik leg me niet automa­tisch neer bij statuut van invallers­doel­man”

  Leuke avond op de Hofkouter vrijdag. Tweedenationaler SC Dikkelvenne en AA Gent speelden een gezapige oefenpartij (2-3). De toeschouwers genoten. Niet alleen van het voetbal, ook van het sociaal contact. Blikvanger bij de thuisploeg was doelman Mauro Van Goethem (19), door keeperstrainer Karel Van Poucke twee jaar geleden naar Dikkelvenne gebracht.