De Oostkampse aanvaller Olivier Vermander scoorde afgelopen woensdagavond het enige doelpunt in de oefenpot tegen SC Wielsbeke.
Volledig scherm
De Oostkampse aanvaller Olivier Vermander scoorde afgelopen woensdagavond het enige doelpunt in de oefenpot tegen SC Wielsbeke. © VDB

SV Oostkamp maakt zich op voor bekermatch tegen RC Lauwe: “We hebben er allemaal heel veel zin in”

voetbal derde nationale ASpanning, gretigheid en enthousiasme troef in Oostkamp. Voor het eerst in acht maanden vindt er zondagmiddag nog eens een wedstrijd met inzet plaats op De Valkaart. Eersteprovincialer RC Lauwe komt op bezoek in de eerste ronde van de Croky Cup. In de volgende ronde wacht meer dan waarschijnlijk tweedenationaler Eendracht Aalst.

0 reacties

  1. Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”
    Voetbal eerste nationale

    Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”

    Met vier zeges op rij draait de Patromotor op volle toeren. Enkel Francs Borains en FC Luik tellen meer punten dan de Limburgers. Zaterdagavond komt hekkensluiter Rupel Boom op bezoek. Eisdens topschutter Eli Sam Bruce kent er nog verschillende spelers die vroeger met hem in de Antwerpse jeugd speelden. “Deze ploeg staan onder hun waarde genoteerd en valt niet te onderschatten”, waarschuwt Sam Bruce.