De Oostkampse aanvaller Olivier Vermander scoorde afgelopen woensdagavond het enige doelpunt in de oefenpot tegen SC Wielsbeke.
Volledig scherm
De Oostkampse aanvaller Olivier Vermander scoorde afgelopen woensdagavond het enige doelpunt in de oefenpot tegen SC Wielsbeke. © VDB

SV Oostkamp maakt zich op voor bekermatch tegen RC Lauwe: “We hebben er allemaal heel veel zin in”

voetbal derde nationale ASpanning, gretigheid en enthousiasme troef in Oostkamp. Voor het eerst in acht maanden vindt er zondagmiddag nog eens een wedstrijd met inzet plaats op De Valkaart. Eersteprovincialer RC Lauwe komt op bezoek in de eerste ronde van de Croky Cup. In de volgende ronde wacht meer dan waarschijnlijk tweedenationaler Eendracht Aalst.

0 reacties

 1. Sam Valcke (FCV Dender): “Het harde labeur op training zal zijn vruchten afwerpen”
  voetbal eerste nationale

  Sam Valcke (FCV Dender): “Het harde labeur op training zal zijn vruchten afwerpen”

  Sam Valcke straalt weer. Een kruisbandoperatie aan de knie, de naweeën ervan en de coronacrisis waren er de oorzaak van dat de 28-jarige spits twee jaar lang inactief was. Wat was hij blij dat hij vorig weekend tegen Knokke met FCV Dender voor het eerst aan de aftrap kwam. Scoren lukte nog niet, maar zijn prestatie was prima. Pikt hij zaterdagavond tegen La Louvière Centre zijn eerste competitiegoal mee?
 2. Christoff Corten wil een tweede opeenvolgende zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”
  autosport

  Christoff Corten wil een tweede opeenvol­gen­de zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”

  Er zijn in België twee 24-uursraces die er toe doen: de 24 uur van Spa voor de internationale top van de GT-rijders en de 24 uur van Zolder waar de beste Belgen zich met elkaar meten in prototypes, GT’s en toerwagens. In 2020 stond die laatste race niet op de agenda omwille van Covid-19, maar in 2021 kan Christoff Corten er zijn titel wel verdedigen. De snelle man uit Tienen is immers de laatste winnaar van de race, samen met vader en zoon Bert en Stienes Longin en de jonge Zwitser Giorgio Maggi.