Voorzitter Frederik Willaert heeft van SV Diksmuide een stabiele topclub in eerste provinciale gemaakt.
Volledig scherm
Voorzitter Frederik Willaert heeft van SV Diksmuide een stabiele topclub in eerste provinciale gemaakt. © VDB

SV Diksmuide ziet alle spelers bijtekenen en stelt ook al twee nieuwkomers voor

voetbal eerste provincialeHet bestuur van SV Diksmuide, momenteel op een gedeelde tweede plaats in eerste provinciale, heeft in de winterstop niet stilgezeten. Onder leiding van sportief manager Filip Mattelin knoopte de club de gesprekken aan met de A-kern en daaruit blijkt dat maar liefst alle negentien spelers hun ja-woord hebben gegeven in functie van volgend seizoen. De technische staf blijft eveneens op post.

  1. Kersvers trainer van KSK Heist Jo Christiaens neemt het zaterdagnamiddag op tegen het KRC Genk van Wouter Vrancken: “Blij met de brede groep die ik ter beschikking heb, maar definitief is die niet”

    Kersvers trainer van KSK Heist Jo Christi­aens neemt het zaterdagna­mid­dag op tegen het KRC Genk van Wouter Vrancken: “Blij met de brede groep die ik ter beschik­king heb, maar definitief is die niet”

    De kop is er reeds af bij KSK Heist, de eerste trainingen van het nieuwe seizoen zijn alweer een feit. Dinsdag werd gestart met de voorbereiding, want zaterdag staat er al een eerste oefenwedstrijd op het programma, en wat voor één. Tegenstander is KRC Genk, waar Roel Tambeur werkzaam is in de medische staff en Wouter Vrancken de nieuwe coach werd. Met Jo Christaens en Wouter Vrancken staan dus twee trainers tegenover elkaar die hun debuut maken bij hun nieuwe club.