Allan Deschodt, hier afgebeeld in de kleuren van FC Gullegem, keert volgend seizoen terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.
Volledig scherm
Allan Deschodt, hier afgebeeld in de kleuren van FC Gullegem, keert volgend seizoen terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. © VDB

SV Diksmuide verheugd met komst Allan Deschodt als nieuwe trainer: “Eerste keuze van bestuur”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALELang heeft eersteprovincialer SV Diksmuide niet getalmd in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Vorige week besliste huidig T1 Christ Vandevijvere om zijn huidige verbintenis na dit seizoen niet te verlengen. Met Allan Deschodt stelt Diksmuide nu een bekende naam aan als opvolger,  een man met een rijkgevuld verleden  bij de Boterjongens.

0 reacties

 1. “Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstarten als kantines open mogen”

  “Sportief verantwoor­de­lij­ke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstar­ten als kantines open mogen”

  De competitie terug heropstarten midden februari is ondertussen zo goed als onmogelijk geworden. Of en wanneer er dan wel wordt heropgestart, blijft voor heel wat ploegen koffiedik kijken. Zo ook voor derdenationaler KAC Betekom, dat nu al enkele maanden bovenaan staat in een weinig zeggende rangschikking van vier speeldagen. Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel is pro een heropstart maar dan wel met duidelijke voorwaarden: open kantines én publiek.
 1. Hervonden Brendan Hines-Ike met KV Kortrijk naar KV Oostende: “Elke wedstrijd kan mijn laatste zijn”
  VOETBAL 1A

  Hervonden Brendan Hines-Ike met KV Kortrijk naar KV Oostende: “Elke wedstrijd kan mijn laatste zijn”

  Brendan Hines-Ike (26) speelt zaterdag in Oostende zijn vijftigste wedstrijd voor KV Kortrijk. De vijf meest recente liggen net achter de rug. Daarvóór was er evenwel een kloof van elf maanden zonder voetbal. Door het uitvallen van Sainsbury en Rougeaux kwam de Amerikaan ineens weer in het Kortrijkse elftal. “Maar ik weet dat zo snel als ik in de ploeg kwam, zo snel ik er ook weer uit kan gaan”, beseft hij.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!