Doelman Jonas Uytterhaegen kon zijn clean sheet niet vasthouden tegen Voorde-Appelterre.
Volledig scherm
Doelman Jonas Uytterhaegen kon zijn clean sheet niet vasthouden tegen Voorde-Appelterre. © VDB

SV Anzegem-doelman Jonas Uytterhaegen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”

Voetbal derde Nationale ASV Anzegem begon goed aan het seizoen in derde nationale A. Met een 6 op 9 staat het op een verdienstelijke zesde plaats in de rangschikking. KHO Wolvertem-Merchtem werd in de seizoensopener met 2-0-verliescijfers huiswaarts gestuurd en ook in St.-Genesius-Rode werd met 0-4 gewonnen tegen KFC Rhodienne-De Hoek. Op Voorde-Appelterre wilde het vorige week niet zo goed lukken en werd er met 2-0 verloren.

 1. Tim Luyten: “De bekerwedstrijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Tim Luyten: “De bekerwed­strijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Het volleybalteam van VBC Zandhoven ontvangt zaterdag bekerwinnaar en landskampioen Asterix Avo uit Beveren. Een onvergetelijke gebeurtenis voor de Kempense club. Een prachtige gelegenheid voor de jonge volleybalsters om zich te tonen tegen de Belgische top. Een stunt om door te stoten naar de kwartfinales in de Belgische beker zit er niet in, maar de meisjes van Zandhoven zullen hun allerbeste energie bovenhalen om zo veel mogelijk weerwerk te bieden.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.