Suzanne Verhoeven, recent negentiende op het EK in Rosmalen, werd vorige week zowel in Tsjechië als Polen tweede na de Hongaarse Blanka Vos.
Volledig scherm
Suzanne Verhoeven, recent negentiende op het EK in Rosmalen, werd vorige week zowel in Tsjechië als Polen tweede na de Hongaarse Blanka Vos. © Photo News

Suzanne Verhoeven zestig punten rijker: “Door nieuwe Covid-maatregel toch niet in top vijftig UCI-ranking”

veldrijdenNa twee zeges in Zweden veroverde Suzanne Verhoeven (24) in zes dagen tweede plaatsen in Tsjechië en Polen. Goed voor twee keer dertig UCI-punten extra. Naar die punten was de renster uit Oud-Turnhout op zoek, maar dat was eigenlijk niet nodig.

 1. Pieter Heemeryck kiest voor Frederik Van Lierde als nieuwe coach: “Opnieuw sprong voorwaarts maken”
  triatlon

  Pieter Heemeryck kiest voor Frederik Van Lierde als nieuwe coach: “Opnieuw sprong voorwaarts maken”

  Pieter Heemeryck en Frederik Van Lierde hebben woensdagavond aangekondigd dat ze met elkaar in zee gaan. De 31-jarige Leuvenaar legt zijn lot in handen van de wereldkampioen Ironman van 2013 op Hawaï. Heemeryck zal zich dit seizoen ook meer en meer toeleggen op Ironmans en heeft als grote doel ook een deelname aan het WK. Daar schreef zijn nieuwe coach Van Lierde acht jaar geleden geschiedenis. “Deze samenwerking moet me toelaten opnieuw een sprong voorwaarts te maken”, meent Heemeryck.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 3. Doelman Berke Özer en KVC Westerlo strijden tegen FC Seraing om de tweede plaats: “We zijn klaar om er weer in te vliegen”
  Voetbal Eerste klasse B

  Doelman Berke Özer en KVC Westerlo strijden tegen FC Seraing om de tweede plaats: “We zijn klaar om er weer in te vliegen”

  Na een lange, maar deugddoende winterbreak lijkt KVC Westerlo klaar te zijn voor de levensbelangrijke terugronde, waarin nog stevig gestreden zal moeten worden voor de prijzen. Na een geslaagde oefenpot tegen STVV (3-0-winst) en een intensieve stageweek in Grobbendonk moeten de Kemphanen zondag de wei in tegen FC Seraing, met de tweede plaats als inzet.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"