Suzanne Verhoeven in een modderstrook van de midweekcross in Ardooie: ze werd tweede, haar achtste podiumplaats in vier weken.
Volledig scherm
Suzanne Verhoeven in een modderstrook van de midweekcross in Ardooie: ze werd tweede, haar achtste podiumplaats in vier weken. © Belga

Suzanne Verhoeven klimt naar plaats twintig in de UCI-ranking: “In Zonhoven nog net op de tweede startrij”

veldrijden vrouwenSuzanne Verhoeven (25) grossiert in podiumplaatsen. De voorbije acht crossen haalde de renster van veldritploeg Vondelmolen-De Ceuster telkens het podium. Waardoor ze in één maand welgeteld 210 UCI-punten sprokkelde.

 1. “De grootste teleurstelling uit mijn carrière”: Yannick Thoelen wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden
  KV Mechelen

  “De grootste teleurstel­ling uit mijn carrière”: Yannick Thoelen wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden

  Yannick Thoelen (31) beleeft een moeilijke periode. Zo geeft de doelman van KV Mechelen zelf aan. Hij verloor begin dit seizoen zijn plaats onder de lat aan Gaëtan Coucke (23) en bleef maanden aan de bank gekluisterd. Vanavond krijgt hij in de bekermatch tegen Cercle Brugge nog eens zijn kans. “Ik doe er alles aan om terug dé nummer één van KV te worden.”
 2. Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklassementen: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”

  Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklas­se­men­ten: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”

  De titel van sterkste stijger qua tennisklassementen is dit seizoen weggelegd voor de Antwerpse Marilyn Van Brempt, die op haar twaalfde maar liefst 100 (!) punten achter haar naam heeft staan. Maar op een gedeelde tweede plaats vinden we twee Vlaams-Brabanders terug met Janne Vanden Abeele en Leuvenaar Karl Borgers. Vooral Borgers is een ietwat verrassende naam, hoewel hij een sterk seizoen achter de rug heeft bij de mannen 5.