Kato Hillen (l.) en Ane-Line Vervloet (r.) haalden tweemaal het podium tijdens de jeugdfinales beachvolleybal op het Muntplein.
Volledig scherm
Kato Hillen (l.) en Ane-Line Vervloet (r.) haalden tweemaal het podium tijdens de jeugdfinales beachvolleybal op het Muntplein. © WVM

Succes voor volleybalsters uit Sinaai tijdens de finales beachvolleybal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”

BeachvolleybalDe familie Vervloet had tijdens deze bloedhete dagen heel wat redenen om een feestje te bouwen op het Muntplein in Brussel. In het centrum van de hoofdstad werden de finales betwist van de Belgische jeugdkampioenschappen beachvolleybal. Dochter Simone haalde samen met Ella Joosen brons in de categorie U14 en de iets oudere dochter Ane-Line stond zelfs twee maal het podium: brons in de U18 en goud in de U16, telkens met Kato Hillen als beachpartner.

 1. Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwinnaar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwin­naar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”

  Een oersaaie eerste en een sensationele tweede helft: AA Gent-Cercle Brugge was er eentje voor de geschiedenisboeken zondag in de Ghelamco Arena. Cercle Brugge verdubbelde quasi zijn doelpuntentotaal en het was Dino Hotic die met drie treffers de eerste zege onder de nieuwe T1 Miron Muslic gestalte gaf. “Ik kan hier alleen maar heel gelukkig mee zijn, maar graag wil ik toch de verdienste van Kevin Denkey onderstrepen”, wuifde de Bosniër de felicitaties weg.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.