Thibau Verhofstadt moest in Zele enkel ploegmaat Elias Van Breussegem laten voorgaan.
Volledig scherm
Thibau Verhofstadt moest in Zele enkel ploegmaat Elias Van Breussegem laten voorgaan. © Geert De Rycke

Streekrenner Thibau Verhofstadt wordt tweede in profkoers Zele: “Ploegspel heeft maximaal geresulteerd”

WielrennenTarteletto-Isorex heeft de profkoers in Zele helemaal naar haar hand kunnen zetten. De winst ging naar Elias Van Breussegem. Ploegmakker Thibau Verhofstadt (23) legde beslag op de tweede plaats. Voor laatstgenoemde was het een mooie opsteker, vermits hij in buurgemeente Berlare woont. Verhofstadt maakt zich nu op voor de Schaal Schoeters.

 1. Jens Reynders is teleurgesteld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”
  Wielrennen profs

  Jens Reynders is teleurge­steld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”

  ‘Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) maakt de overstap naar Israël-Premier Tech.’ Dat stond maandag te lezen in verschillende kranten. Reynders zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar dat hij vertrekt bij zijn huidige team is duidelijk. “Eerst werd ik gelinkt aan UAE Emirates en nu is het Israël-Premier Tech. Ik kan er nog niks over zeggen, maar op 1 januari trek ik hoogstwaarschijnlijk een ander truitje aan”, vertelt Jens Reynders.
 1. Guido Brepoels zet KRC Genk Ladies scherp voor competitiestart: “Als je wil groeien, moet je dit elke week bewijzen”
  vrouwenvoetbal super league

  Guido Brepoels zet KRC Genk Ladies scherp voor competitie­start: “Als je wil groeien, moet je dit elke week bewijzen”

  Dit weekend gaat in het vrouwenvoetbal de Super League van start. KRC Genk Ladies mag de spits afbijten. De Genkies trappen vrijdagavond de competitie op gang in Woluwe. Trainer Guido Brepoels wil minstens even goed doen als vorig seizoen toen Genk knap vierde werd. “Onze jonge groep is een jaartje rijper en beschikt over meer stabiliteit. Kortom, we zijn klaar om wederom stappen voorwaarts te zetten”, zegt de Genkse trainer.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.