Verliest Svelta Melsele zijn voortrekker en aanvoerder? Stijn Vinck weet nog niet of hij volgend seizoen nog zal voetballen.
Volledig scherm
Verliest Svelta Melsele zijn voortrekker en aanvoerder? Stijn Vinck weet nog niet of hij volgend seizoen nog zal voetballen. © Geert De Rycke

Stopt aanvoerder Stijn Vinck met voetballen? Svelta Melsele ziet er volgend seizoen helemaal anders uit

VOETBAL DERDE NATIONALE AHet huiswerk is af. Derdenationaler Svelta Melsele heeft de kern voor volgend seizoen definitief samengesteld. Een stevig gewijzigde spelersgroep, trouwens: Svelta ziet liefst negen jongens vertrekken, aanvoerder Stijn Vinck stopt misschien met voetballen.

 1. LVL mist tweede plaats en thuisvoordeel in halve finale: “We konden al winnen in Gent, dus niet echt een nadeel”
  Vrouwenvolleybal Liga A

  LVL mist tweede plaats en thuisvoor­deel in halve finale: “We konden al winnen in Gent, dus niet echt een nadeel”

  Ladies Volley Limburg speelt in de halve finale van de play-offs niet in eigen huis, maar wel in Gent. De Limburgse volleybalvrouwen verloren zaterdag verrassend twee sets bij hekkensluiter Tchalou en grepen zo dan al naast de tweede plaats. “We waren niet goed en vonden geen antwoord op een verrassend sterke thuisploeg”, zegt kapitein Lore Gillis. Zondag won LVL in Michelbeke waardoor het zich verzekerde van de derde plaats.
 2. VDK Gent is zeker van de tweede plaats en mag donderdag de halve finale van de play-offs in de eigen sporthal afwerken
  volleybal liga a vrouwen

  VDK Gent is zeker van de tweede plaats en mag donderdag de halve finale van de play-offs in de eigen sporthal afwerken

  Ladies Volley Limburg liet zaterdag een 2-3-overwinning noteren in Tchalou. Met deze uitslag en het Limburgse puntenverlies is VDK Gent zeker van een tweede plaats. Donderdag ontvangt Gent de ploeg uit Limburg voor de halve finale van de play-offs. In sportzalen zonder publiek is het thuisvoordeel miniem. Maar de extra energie dat nu bij Stijn Morand en zijn speelsters binnenstroomt, kan wel eens voor een onverwachte impuls zorgen.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  12 april