Stoffel Vandoorne staat voor een seizoen waar hij onverwacht minder aan de bak zal komen dan voorzien.
Volledig scherm
Stoffel Vandoorne staat voor een seizoen waar hij onverwacht minder aan de bak zal komen dan voorzien. © Photo News

Stoffel Vandoorne staat aan de vooravond van start nieuw seizoen Formula E

AUTOSPORT39 wedstrijden reed Stoffel Vandoorne al in de Formula E, gespreid over drie seizoenen. De West-Vlaming kende een schitterend tweede seizoen, waarin hij vicekampioen werd, maar in 2021 liep het misschien net iets minder zoals verhoopt. Dat ligt nu achter hem en Vandoorne kijkt naar de toekomst die dit weekend in Saoedi-Arabië begint in wat misschien zijn laatste seizoen is, nu Mercedes eind 2022 de Formula E verlaat.

 1. Kalender en uitslagen eindronde: Eendracht Aalst in halve finale tegen Mandel United, Lyra-Lierse tegen Tubeke-Braine na spektakelmatch
  Voetbal Nacompetitie

  Kalender en uitslagen eindronde: Eendracht Aalst in halve finale tegen Mandel United, Ly­ra-Lier­se tegen Tubeke-Brai­ne na spektakel­match

  De teerlingen zijn geworpen, de reguliere voetbalcompetitie van het seizoen 2021-2022 is afgesloten. Hierbij een stand van zaken voor de Vlaamse nationalers en de uitslagen/kalender van de eindronden en de barrages. Ondertussen staat het vast dat Moeskroen ook in beroep geen licentie krijgt toegekend om komend seizoen in het profvoetbal of in eerste nationale uit te komen. De Henegouwse club, die zich sportief van de redding verzekerde in 1B, zakt naar de tweede (amateur)afdeling.
 2. Hattrickheld Tibo Andries wil Torhout ook voorbij Tempo Overijse loodsen: “Ik schat hen hoger in dan Diest”
  voetbal eindronde derde nationale

  Hattrick­held Tibo Andries wil Torhout ook voorbij Tempo Overijse loodsen: “Ik schat hen hoger in dan Diest”

  Nog één overwinning scheidt KM Torhout van promotie naar de tweede amateurreeks. Winst tegen reeksgenoot Tempo Overijse dit weekend betekent dat de Velodroomformatie na een lang seizoen alsnog de kers op de taart kan zetten. Aanvaller Tibo Andries, die vorig weekend in de 5-0-zege tegen Diest drie keer trefzeker was, laadt zich samen met zijn ploegmaats nog éénmaal op voor de grote seizoensfinale.
 3. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.