Stoffel Vandoorne onderzoekt zijn nieuwe bolide voor de elektrische Formula E.
Volledig scherm
Stoffel Vandoorne onderzoekt zijn nieuwe bolide voor de elektrische Formula E. © Daimler AG/RV

Stoffel Vandoorne klaar voor titeljacht in Formula E: “Ik kijk er echt naar uit om weer te racen”

Stoffel Vandoorne begint op 16 januari 2021 in Chili aan zijn derde seizoen in de Formule E, zijn derde al op rij, sinds de voormalige kampioen in diverse eenzitterreeksen uit de F1 stapte. Sinds zijn vertrek bij McLaren begon Vandoorne aan een avontuur in wat mogelijk de toekomst van de autosport is, de Formula E en ook komend seizoen doet hij het in die reeks.

 1. Trainster An Jacobs (FC Alken): “Sinds de promotie naar tweede nationale speelden we slechts drie wedstrijden. De meisjes missen het voetbal enorm”

  Trainster An Jacobs (FC Alken): “Sinds de promotie naar tweede nationale speelden we slechts drie wedstrij­den. De meisjes missen het voetbal enorm”

  Na een razendsnelle nek aan nek race met Esperanza Pelt, kroonde FC Alken zich vorig seizoen tot kampioen in de eerste provinciale van het Limburgs vrouwenvoetbal. De promotie naar tweede nationale leverde de Alkense meisjes nog niet veel speelvreugde op. Door het coronavirus werden maar drie competitiewedstrijden gespeeld. “De meisjes kijken echt uit naar de herstart van de competitie. Ze missen het voetbal enorm”, zegt trainster An Jacobs.
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"