Stijn Wuytens (l.) tijdens een onderonsje met enkele Moeskroenspelers.
Volledig scherm
Stijn Wuytens (l.) tijdens een onderonsje met enkele Moeskroenspelers. © Belga

Stijn Wuytens (Lommel SK) na zijn lange revalidatieperiode: “Ik weet wel zeker dat ik nog altijd voetbalgek ben, meer dan ooit”

voetbal 1BLommel SK zit in zwaar water, zoveel is duidelijk nu een magere één op twaalf de groen-witten ongerust een blik naar de bodem van het klassement doet werpen. Net nu komen de titelfavorieten van Westerlo zaterdag over de vloer. Tijd om de mouwen op te stropen, aldus Stijn Wuytens (32).

 1. Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfinale tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvechten”
  Lotto Volley Liga

  Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfina­le tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvech­ten”

  Greenyard Maaseik speelt op 8 en 15 februari in de kwartfinale van de CEV Cup tegen Roeselare. Een Belgische klassieker in een Europese context. “Op 11 februari staat ook nog eens de competitiematch tegen de West-Vlamingen op het programma. Drie keer op een rij dus”, klinkt het in Maaseik. Te veel van het goede? Allicht, maar daar hebben de Europese regels geen rekening mee gehouden.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpecin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”
  Wielrennen

  Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpe­cin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”

  Een aantal jaren geleden was Matti Stiens (35) een van de beste renners in Vlaams-Brabant bij de elites zonder contract. Het leverde hem een provinciale titel op in 2013. Hoewel de uitslagen goed waren, zette de Schepdalenaar op zijn zevenentwintigste een punt achter zijn carrière. Het wielrennen liet hem echter niet los. Nu gaat hij als kok aan de slag bij Alpecin-Deceuninck.