Stijn Wertelaers in actie.
Volledig scherm
Stijn Wertelaers in actie. © Dick Demey

Stijn Wertelaers en Bocholt VV hervatten competitie met thuismatch tegen Londerzeel: “Voluit voor de eindronde”

Voetbal tweede nationale BMet SK Londerzeel krijgt Bocholt VV zondag een directe concurrent over de vloer. Hopelijk hebben de Damburgers hun winterslaapje goed verteerd, want vanaf nu gaat het om de knikkers. Doelman Stijn Wertelaers (27) wil meteen aan de bak en kijkt uit naar een verlengd seizoen.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.