Stijn Van Hulle is bij TC ‘t Lobbeke verantwoordelijk voor het luik ‘padel’: “Dit jaar organiseerden we twee padeltoernooien terwijl het naar volgend jaar toe de bedoeling is om er vier te organiseren.”
Volledig scherm
Stijn Van Hulle is bij TC ‘t Lobbeke verantwoordelijk voor het luik ‘padel’: “Dit jaar organiseerden we twee padeltoernooien terwijl het naar volgend jaar toe de bedoeling is om er vier te organiseren.” © Robby Verdickt

Stijn Van Hulle (TC ‘t Lobbeke) ziet interesse fors toenemen: “Padel wordt populairder dan tennis”

PADELPadel is momenteel dé hype in de sportwereld. Tennissers vinden het een leuk zijsprongetje, voetballers blijven op die manier actief en zelfs mensen die vroeger nooit sport beoefenden, houden er meteen van. Stijn Van Hulle is bij TC ’t Lobbeke de infrastructuur- en padelverantwoordelijke en ziet dat padel iedereen kan bekoren.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"