Stijn Stijnen: “Iedereen wil Club Brugge zien. Op het secretariaat is het een overrompeling.”
Volledig scherm
Stijn Stijnen: “Iedereen wil Club Brugge zien. Op het secretariaat is het een overrompeling.” © Dick Demey

Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertussen is de vraag naar tickets en vip-diners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

voetbal eerste nationaleHet was voor Stijn Stijnen een drukke werkweek op Patro Eisden. Naast de voorbereiding voor de uitwedstrijd tegen Mandel, kreeg ook de invulling van het bekerduel tegen Club Brugge een definitief kader. In samenspraak met Club vindt de partij plaats op woensdag 9 november om 20.45 uur. De kaartenverkoop voor deze partij ging woensdag van start en is te vinden op de website van Patro Eisden. “Het zijn inderdaad helse tijden. De belangstelling voor het bekerduel is enorm, net als de aanvraag voor kaarten”, weet de Eisdense trainer.

  1. Stefan Gabriels (Erpe-Mere) evalueert eerste dertien weken in tweede nationale A: “Het is een leerschool, maar een zeer nuttige”
    Voetbal Tweede Nationale A

    Stefan Gabriels (Er­pe-Me­re) evalueert eerste dertien weken in tweede nationale A: “Het is een leerschool, maar een zeer nuttige”

    Na dertien speeldagen staat Erpe-Mere United alleen op de laatste plaats in tweede nationale A. De ploeg kon nog maar vijf punten pakken en vindt als nieuwkomer op dit niveau moeilijk haar weg. Nu al een verloren campagne? Geenszins. De sportieve afloop is hoogst onzeker, maar er zijn zeker ook positieve punten aan het verhaal.