Stijn Quintiens van Heur-Tongeren (Tweede nationale B) is sterk bezig op zijn linkerflank.
Volledig scherm
Stijn Quintiens van Heur-Tongeren (Tweede nationale B) is sterk bezig op zijn linkerflank. © Borgerhoff

Stijn Quintiens (Heur-Tongeren):”Met opgeheven hoofd Anderlecht verlaten”

Voetbal Tweede nationale BNa de nipte 3-2-nederlaag in Luik speelden de boys van het trainersduo Marco Pauls en Jef Byloos een tweede oefenwedstrijd als voorbereiding op de bekerwedstrijd bij AA Gent. Tegen de U21 van Anderlecht werd het opnieuw een nipte 3-2-nederlaag. Linkerflankspeler Stijn Quintiens (26), aan zijn derde seizoen bezig bij Heur-Tongeren (Tweede nationale B), was tevreden over de prestatie van de Ambiorixzonen.

 1. Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discriminatie: “Geen straffeloosheid meer”
  Voetbal

  Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discrimina­tie: “Geen straffe­loos­heid meer”

  Dat de beleidsbepalers van het Belgische voetbal racisme en discriminatie concreter gaan aanpakken via een actieplan, het klinkt iemand als Cédric Medard als muziek in de oren. De verdediger, die recentelijk de schoenen aan de haak hing, stelde zich zelfs kandidaat voor de Diversity Board waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen om deze problematiek eindelijk een halt toe te roepen.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"