Coach Stijn Morand moet bijsturen tijdens een time-out.
Volledig scherm
Coach Stijn Morand moet bijsturen tijdens een time-out. © RV

Stijn Morand (VDK Gent): “Overwinning tegen Tchalou belangrijk voor ontwikkeling team”

Volleybal Liga A vrouwenVDK Gent heeft zijn ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.

 1. Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatietopper naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”
  Futsal eerste nationale

  Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatie­top­per naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”

  Vrijdagavond staat Krijnen Malle voor een belangrijke verplaatsing naar Hamme. Malle deelt na twaalf speeldagen de tiende plaats met Bilzen. De kans is groot dat één van beiden op het einde van dit kampioenschap degradeert. Hamme staat slechts één plaatsje hoger, maar telt wel al zeven punten meer. Winst kan dus een belangrijke opstap betekenen voor Malle.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).