VDK Gent kon vrijdagavond de ongeslagen status in de Ligacompetitie behouden. Kunnen zij volgende zondag de Belgische beker in de lucht steken?
Volledig scherm
VDK Gent kon vrijdagavond de ongeslagen status in de Ligacompetitie behouden. Kunnen zij volgende zondag de Belgische beker in de lucht steken? © Geert De Rycke

Stijn Morand en VDK Gent winnen de competitiematch van VC Oudegem: “Nogmaals maturiteit getoond”

Volleybal Liga AVrijdagavond werd de competitiematch tussen VDK Gent en VC Oudegem afgewerkt. Volgende week zondag staan de beide Oost-Vlaamse teams opnieuw tegenover elkaar in het Sportpaleis tijdens de bekerfinale. Het klopt dat de beide wedstrijden los van elkaar staan. Toch lijkt het erop dat Gent met deze winst geen tik, maar wel een stevig signaal heeft uitgedeeld aan de Dendermondse ploeg.

  1. Invaller Michiel Lepage (Voorde-Appelterre) beslist aantrekkelijke topper in slotminuut: “Mentale boost voor mezelf”
    Voetbal derde nationale A

    Invaller Michiel Lepage (Voor­de-Appelterre) beslist aantrekke­lij­ke topper in slotminuut: “Mentale boost voor mezelf”

    Het heeft er alle schijn van dat de strijd om de titel in derde nationale A tussen drie ploegen zal uitgevochten worden. Periodekampioen Voorde-Appelterre boekte een knappe zege op het veld van nummer vier Avanti Stekene en deed zo een gouden zaak door in het zog van leider Tempo Overijse te blijven. Ook Anzegem blijft de overwinningen opstapelen en zo meestrijden voor de titel.