Stijn Meert, hier als coach te zien in functie van KSV Oudenaarde, looft de uitstekende (infra)structuur, de professionele werking, de gezonde sportieve ambitie en de excellente jeugdwerking van KM Torhout
Volledig scherm
Stijn Meert, hier als coach te zien in functie van KSV Oudenaarde, looft de uitstekende (infra)structuur, de professionele werking, de gezonde sportieve ambitie en de excellente jeugdwerking van KM Torhout © Geert De Rycke

Stijn Meert volgt volgend seizoen Didier Degomme op als T1 van KM Torhout

voetbal derde nationale ADidier Degomme, de huidige T1 van KM Torhout, gaf begin dit jaar aan zich na dit seizoen volledig te concentreren op zijn functie als sportief manager. Hij ging meteen op zoek naar zijn opvolger. Amper twee weken later stelt hij Stijn Meert aan als de nieuwe oefenmeester van de Velodroomformatie.

 1. Ruben Casteleyn en BBC De Westhoek Zwevezele kijken vooruit naar volgend seizoen: “Herstarten zou nieuwe stop veroorzaakt hebben”
  Basketbal Tweede landelijke

  Ruben Casteleyn en BBC De Westhoek Zwevezele kijken vooruit naar volgend seizoen: “Herstarten zou nieuwe stop veroor­zaakt hebben”

  BBC De Westhoek Zwevezele wou dit seizoen in tweede landelijke een zorgeloos seizoen beleven, maar dat is eventjes anders gelopen. Na twee wedstrijden werd de competitie stopgezet. Ondertussen weten we ook dat dit definitief is. Voor Ruben Casteleyn, die ook secretaris is van de club, worden alle pijlen op volgend seizoen gericht.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"