Stijn Meert coacht vanaf de zijlijn vaak vurig zijn troepen aan en dat levert soms een gele kaart op. Ref Keppens bestraft hem hier in het duel met Lochristi.
Volledig scherm
Stijn Meert coacht vanaf de zijlijn vaak vurig zijn troepen aan en dat levert soms een gele kaart op. Ref Keppens bestraft hem hier in het duel met Lochristi. © VDB

Stijn Meert en KM Torhout hervatten vanaf de derde plaats de competitie: “Groep heeft de lat hoger gelegd”

VOETBAL DERDE NATIONALE ANa anderhalve maand zonder officiële wedstrijd hervat KM Torhout dit weekend de competitie met een trip naar Sint-Niklaas. De derdenationaler ging de winterstop in als derde in de stand, op één punt van Lebbeke en op 9 eenheden van leider Oostkamp. Het is de Velodroomformatie menens om ook na Nieuwjaar in de top drie van het klassement te blijven.

 1. Lyra-Lierse heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”
  PREMIUM

  Ly­ra-Lier­se heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”

  Lyra-Lierse moest op de vorige speeldag de rol weer even lossen. De schade in de rangschikking viel best nog wel mee, maar dat die 5-2-nederlaag mentaal een zware dreun was, mag duidelijk zijn. Maar niets is verloren, op voorwaarde dat even snel weer orde op zaken wordt gesteld. Tegen Bocholt moet dat dan maar gebeuren, ook niet de makkelijkste opdracht.
 2. Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammanager: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”
  PREMIUM

  Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammana­ger: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”

  Schoonbeek-Beverst heeft de vacature voor de afscheidnemende T1 Yves Beckers helemaal ingevuld. De nieuwe hoofdcoach wordt Bert Vosters, nu nog aan de slag bij Pelt en tegenstrever zaterdagavond. Hij wordt verenigd met Marco Pauls, die bij groenwit de taak van teammanager op zich zal nemen. “Ik had Bert Vosters als mijn assistent bij Tongeren. Mijn verhaal bij die club stopte in november 2021, waardoor er ook een einde kwam aan onze samenwerking. Vanaf deze zomer zullen we de draad samen weer opnemen”, aldus Marco Pauls.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.