Trainer Stijn Geys en zijn spelers kunnen nu toewerken richting de echte start van de voorbereiding op 14 juli.
Volledig scherm
Trainer Stijn Geys en zijn spelers kunnen nu toewerken richting de echte start van de voorbereiding op 14 juli. © KMS

Stijn Geys en SK Londerzeel sluiten eerste deel van de voorbereiding af: “Nog één tot twee posities invullen.”

Voetbal tweede nationale BBij tweedenationaler SK Londerzeel gaat de riem er weer even af na een kleine maand trainen, gekruid met twee oefenmatchen. Oefenmatchen die wisselend succes opleverden.

 1. Christian Brüls (STVV): “Blij met mijn knap doelpunt, maar vooral met de drie punten”
  Voetbal 1A

  Christian Brüls (STVV): “Blij met mijn knap doelpunt, maar vooral met de drie punten”

  Bij de laatste wedstrijd van de eerste speeldag in 1A, tussen Sint-Truiden en AA Gent, werd voor de aftrap eerst materiaalmeester Benny Liebens gehuldigd voor zijn 26 jaren trouwe dienst bij de Kanaries. Benny Liebens gaat een nieuwe uitdaging aan bij SV Belisia. Dorpsgenoot en ex-coach van STVV Guido Brepoels, overhandigde clubman Benny Liebens een shirt van STVV met nummer 26 op. De wedstrijd was amper op gang gefloten door scheidsrechter Boterberg of de Buffalo’s konden scoren langs Andreas Hanche-Olsen. De reactie kwam snel met de gelijkmaker van Ilombe Mboyo en na de rust werd spelmaker Christian Brüls (32) matchwinnaar met een magistrale pegel in de kruising.
 2. Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”
  Triatlon

  Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”

  Onze landgenoot Marten Van Riel greep afgelopen nacht nipt naast een medaille in de olympische triatlon. De Kempenaar streed lange tijd mee voorin, maar moest in het afsluitende loopnummer in de slotkilometeres de top drie laten gaan. Het wedstrijdverloop zat niet mee voor de Belgian Hammer, maar ondertussen heeft de ontgoocheling plaatsgemaakt voor trots. “Want hij moet hier ook fier op zijn”, meent zijn zus en eveneens triatlete Noor Van Riel.