Olympic Brugge won met (vlnr.) Bart Maene, Stijn Fincioen en Alexander Diaz-Rodriguez de CrossCup Relays bij de masters
Volledig scherm
Olympic Brugge won met (vlnr.) Bart Maene, Stijn Fincioen en Alexander Diaz-Rodriguez de CrossCup Relays bij de masters © Stijn Fincioen / RV

Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

AtletiekDe CrossCup Relays in Berlare waren zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.

 1. Jordi Vanlerberghe maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitenshuis: “Er wordt te veel op gefocust”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Jordi Vanlerberg­he maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitens­huis: “Er wordt te veel op gefocust”

  Een nieuwe nederlaag buitenshuis. Het wil maar niet lukken voor Mechelen op verplaatsing dit seizoen. Zaterdagnamiddag ging het met 2-0 de boot in in ‘t Kuipje van Westerlo. Jordi Vanlerberghe maakte na drie maanden afwezigheid zijn comeback en speelde 45 minuten. “Na lang aftellen was ik blij om terug te zijn, al had ik natuurlijk liever gewonnen.”
 2. De Antwerpse volleybalvrouwen halen hun derde overwinning op rij binnen: “Een mooie collectieve prestatie midden in de examenperiode”
  Volleybal

  De Antwerpse volleybal­vrou­wen halen hun derde overwin­ning op rij binnen: “Een mooie collectie­ve prestatie midden in de examenperi­o­de”

  Wat is het dit jaar heerlijk spannend in de volleyballiga bij de vrouwen. Eén van de ploegen die er mee voor zorgt dat de topvier heel dicht elkaars buurt blijft, is Interfreight Brabo Antwerpen. De Antwerp Ladies hebben een moeilijk eerste deel van de competitie achter de rug. Maar in 2023 hebben ze alles gewonnen: 9 op 9. Dat is bijzonder knap.