S-Bikes kreeg een wildcard om in Berlare te starten en bedankte voor het vertrouwen met winst van Stijn De Bock (rechts).
Volledig scherm
S-Bikes kreeg een wildcard om in Berlare te starten en bedankte voor het vertrouwen met winst van Stijn De Bock (rechts). © S-Bikes Doltcini / RV

Stijn De Bock wint interclub in Berlare: “Niet gedacht dat ik dit nog in de benen had”

Wielrennen elites z/cSoms maken renners maatschappelijke keuzes, maar dat hoeft geen beletsel te zijn om nog mooie prestaties neer te zetten. Stijn De Bock (28) won dit weekend in Berlare de laatste manche van de beker van België. Het bewijst dat de renner van S-Bikes Doltcini zelfs op het einde van het seizoen nog een sterk niveau haalt.

 1. Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwedstrijd: “Nog twee weken doorbijten”
  Voetbal Eerste Nationale

  Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwed­strijd: “Nog twee weken doorbijten”

  Nog twee speelweken en dan komt de winterstop eraan. Met een verplaatsing naar Francs Borains staat Patro Eisden voor een moeilijke opdracht. Na een prima start is de ploeg van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez aan een mindere periode toe. Toch blijven de Waalse ploegen een moeilijk gegeven voor Patro Eisden. De Maaslanders daarentegen legden tot hiertoe een geslaagd parcours af, maar verloren tussendoor wel tegen La Louvière en Luik. “Zaterdag moeten we in de Borinage een driepunter pakken”, weet Eisdens kapitein Wouter Corstjens.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.