Stijn De Bock wil werk maken van zijn maatschappelijke carrière.
Volledig scherm
Stijn De Bock wil werk maken van zijn maatschappelijke carrière. © Geert De Rycke

Stijn De Bock kiest voor S-Bikes Doltcini: “Zelf gekozen om stap terug te zetten”

Wielrennen elites zonder contractDe voorbije jaren mocht Stijn De Bock (28) proeven van het leven in het profpeloton. Dit jaar kwam hij nog uit voor Tarteletto-Isorex. Vanaf januari wil hij zijn leven een andere wending geven. De Ledenaar blijft actief in het peloton, maar dan als eliterenner zonder contract. Hij zal voor S-Bikes Doltcini uitkomen.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.