Stijn De Bock stelt dat hij veel koersen nodig heeft om zijn beste vorm te vinden.
Volledig scherm
Stijn De Bock stelt dat hij veel koersen nodig heeft om zijn beste vorm te vinden. © Geert De Rycke

Stijn De Bock brengt ‘koersprobleem’ op serene wijze op de agenda: “Waar mag ik wel nog koersen?”

Wielrennen elite zonder contractDe voorbije jaren groeide Stijn De Bock uit tot een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse peloton. De eliterenner zonder contract werd - zoals iedereen - afgeremd door corona. Nu de veiligheidsmaatregelen in snel tempo worden afgebouwd, stelt hij vast dat iedereen weer volop koerst behalve hijzelf. Voor continentale renners ligt het allemaal iets ingewikkelder.

 1. Robbie Dumoulin (SC Hoegaarden-Outgaarden) kijkt uit naar de derby tegen VC Houtem-Oplinter: “De goesting is groot’
  voetbal eerste provinciale

  Robbie Dumoulin (SC Hoegaarden-Outgaarden) kijkt uit naar de derby tegen VC Hou­tem-Oplinter: “De goesting is groot’

  In eerste provinciale staat dit weekend de streekderby tussen SC Hoegaarden-Outgaarden en VC Houtem-Oplinter op de kalender. De Brouwers hebben de ambitie om een rustig seizoen in de linkerkolom mee te draaien, maar pakten voorlopig slechts drie op negen. Terwijl de bezoekers uit Houtem momenteel nog altijd het maximum van de punten hebben.
 2. Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”

  Vorig seizoen miste Hannes Van Der Bruggen de verplaatsing met Cercle Brugge naar AA Gent door een rode schorsingsdag. Zondag trekt de Vereniging naar de Ghelamco Arena, maar het valt af te wachten of het Gentse jeugdproduct dit keer wel in actie komt. De voorbije twee weken bleef Van Der Bruggen aan de bank gekluisterd. “Ik had me dit seizoen helemaal anders voorgesteld, maar ik blijf keihard knokken om mijn plaats terug te winnen?”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.