Stijn Cools-Ceuppens (r.) rukt op, Casper De Buysscher (Oudenaarde) kijkt op de achtergrond toe.
Volledig scherm
Stijn Cools-Ceuppens (r.) rukt op, Casper De Buysscher (Oudenaarde) kijkt op de achtergrond toe. © Robby Verdickt

Stijn Cools-Ceuppens gaat met KVV Zelzate op bezoek bij Ronse: “Goede start nu bevestigen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AHet loopt lekker voor tweedenationaler KVV Zelzate. Twee overwinningen op rij loodsten de fusieclub naar een mooie zevende plaats en een fraaie 9 op 15. In Ronse hoopt het nog wat dichter bij de subtop te sluipen. Of was enkel het behoud het doel? We vroegen het aan Stijn Cools-Ceuppens, al vele jaren sterkhouder op het middenveld van de fusieclub.

 1. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.
 2. Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswedstrijd: “Wetteren moet de dupe worden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswed­strijd: “Wetteren moet de dupe worden”

  Na de verrassende eerste seizoensnederlaag van vorige week op het veld van Harelbeke geeft leider Ninove zaterdagavond staartploeg Wetteren partij. Op papier een haalbare kaart voor de troepen van coach Haydock. Het als voorlaatste gerangschikte Wetteren kon immers de voorbije 6 wedstrijden enkel tegen rode lantaarn Ronse winnen. Op De Kloppers azen ze bovendien heel sterk op revanche na de eerste competitienederlaag van het seizoen.