Stijn Coeckelberghs (l.) zag zijn voorzet in de verste hoek binnenwaaien.
Volledig scherm
Stijn Coeckelberghs (l.) zag zijn voorzet in de verste hoek binnenwaaien. © Gaston Peeters

Stijn Coeckelberghs (VC Houtem-Oplinter) sleept een punt uit de brand tegen FC Wambeek Ternat: “Een terechte uitslag”

voetbal eerste provincialeIn eerste provinciale hebben VC Houtem-Oplinter en FC Wambeek Ternat zaterdagavond de punten gedeeld (1-1). De thuisploeg overleefde een fel begin vanwege de bezoekers, kwamen na de rust dan toch op achterstand, maar wist finaal met een mannetje meer toch nog gelijk te maken.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Eendracht Aalst in een halfuur tijd voorbij hekkensluiter Houtvenne

  Eendracht Aalst in een halfuur tijd voorbij hekkenslui­ter Houtvenne

  Eendracht Aalst klaarde de klus op hekkensluiter Houtvenne probleemloos. De Ajuinen waren na een halfuur al zegezeker dankzij doelpunten van Wantens, Cobos Copado en De Coninck. Na de tegengoal van Jovanovic nam Tresignie alle twijfels weg, voor zover die er nog waren. Evident was de afgetekende zege van Aalst nochtans niet. Er werd met een onuitgegeven defensie aangetreden op een bijveld van VC Westerlo dat aan de Zandberg deed denken.