Stijn Baeten in de CrossCup van Mol waar hij ook al tweede werd: "Ik zal nog even moeten wachten op mijn eerste CrossCup-zege.”
Volledig scherm
Stijn Baeten in de CrossCup van Mol waar hij ook al tweede werd: "Ik zal nog even moeten wachten op mijn eerste CrossCup-zege.” © Mpics

Stijn Baeten naar EK voor mixed team relays dankzij tweede plaats in korte cross Roeselare: “Ik geloof absoluut dat we iets gaan doen in Dublin”

veldlopenOp de CrossCup van Roeselare finishte Stijn Baeten net als in Mol op de tweede plaats. Hij mag samen met Ruben Verheyden, Vanessa Scaunet en Elise Vanderest aantreden op het EK cross in Dublin op de mixed team relays.

 1. Topias Palmi (Limburg United) na kwalificatie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”
  Basketbal BNXT Liga

  Topias Palmi (Limburg United) na kwalifica­tie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”

  Met een mooie uitgangspositie verworven vrijdagavond in Leuven ontving Limburg United vol vertrouwen Leuven Bears voor de return in de kwartfinales van de beker van België. Met een bonus van negentien punten stonden de boys van T1 Raymond Westphalen met een half been in de halve finales. De Leuvense coach Eddy Casteels geeft nooit op. De Bears namen een verschroeiende start en speelden een half uur power play. Leuven leek freewheelend door te stoten naar de halve finales. In de laatste vijf minuten kon United de scheve situatie rechtzetten (61-72). Net zoals vorig seizoen wacht Okapi Aalst in de halve finales.
 2. Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”

  Na VC Wingene heeft nu ook SKV Zwevezele een pijnlijke knoop moeten doorhakken. De Raad van Bestuur besliste vorige week om afscheid te nemen van het nationale voetbal. De te zware licentievoorwaarden voor eerste nationale waren er te veel aan. Voorzitter Paul Degroote, de sterke man achter Zwevezele, gooide samen met zijn bestuursteam de handdoek.
 1. Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwongen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provinciale: “Onvoldoende budget om ook in eerste te voetballen”
  VOETBAL

  Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwon­gen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provincia­le: “Onvoldoen­de budget om ook in eerste te voetballen”

  VC Leest, de nieuwe fusieclub die ontstaat uit Rapid Leest en Leest United, komt volgend seizoen uit in vierde provinciale. Niet geheel volgens het initiële plan, want bij de voorstelling van het project vorig jaar zou de club met een eerste elftal aantreden in de reeksen waarin zowel Rapid als United uitkomen. Maar als gevolg van ‘nieuwe elementen’ die de voorbije weken opdoken, zagen de initiatiefnemers zichzelf genoodzaakt om die plannen bij te sturen.